Skip to main content

Er du på udkig efter en ny vertikalblander til dit landbrug, er du havnet det helt rette sted. Her hos Bulldog Agri har vi et stort udvalg af vertikalblandere, og fælles for alle modellerne er den høje kvalitet – den går vi nemlig aldrig på kompromis med.

Når det gælder fuldfoderblandere, kan du vælge vertikale eller horisontale modeller, som har fordele hver især. Dette ser vi nærmere på længere nede på siden.

Gode grunde til at vælge en vertikalblander

Du ved måske allerede, hvilken type vertikalblander du går efter, men selv da er der god grund til at læse med. Her kommer vi nemlig ind på de væsentligste forskelle mellem horisontale og vertikale foderblandere, ligesom vi ser nærmere på fordelene ved at vælge en vertikalblander til foderproduktion.

En af de største fordele ved at vælge en vertikal foderblander er, at man kan læsse hvad som helst i den, hvorefter den vil forsøge at blande det op. Det giver stor fleksibilitet i forhold til fodersammensætningen og muligheden for at tilpasse foderet til både egne ønsker og dyrenes behov. En vertikalblander er desuden typisk mere simpelt opbygget, end horisontalblanderen er.

Vertikalblanderne fås i størrelser, der spænder fra 8 til 60 m3, men der er flere forhold man skal være opmærksom på, når man vælger størrelse. En af ulemperne er nemlig, at det kan være svært at blande små rationer i de store blandekar – grundet blanderens opbygning. Som udgangspunkt skal man derfor vælge en vertikalblander, der kan håndtere netop den mængde foder, man typisk vil blande.

Derudover skal man sørge for at vedligeholde blanderen løbende, hvis man vil være sikker på, at den blander optimalt.

Find den bedste vertikalblander her hos os

Er det en vertikalblander, du går efter, er der flere fordele ved at købe den her hos Bulldog Agri. Vi er særligt kræsne i forhold til vores udvalg, og det betyder, at du altid er sikret en høj kvalitet, når du handler hos os.

Derudover står vi til hver en tid til rådighed med hjælp og vejledning, hvis du er i tvivl om noget. Tøv derfor ikke med at kontakte os på telefon 86 45 24 40 eller via hjemmesiden her.