Skip to main content

Vejesystemer og udstyr til fodervogne

Præcise vejesystemer til fuldfodervogne og foderblandere

Hos Bulldog Agri tilbyder vi et nøje udvalgt sortiment af vejesystemer til fuldfodervogne, hvormed du ikke blot kan styre dit lager og sikre optimal fodereffektivitet, men også kan samle alt relevant data relateret til din foderplan. Vi forhandler både komplette vejesystemer og enkeltdele som scannere, fodercomputere og vejebokse fra nøje udvalgte producenter. Flere af produkterne taler ovenikøbet sammen med specialudviklede apps, der giver dig et komplet overblik og fuld kontrol over processen.

Tryk nedenfor på det enkle produkt for at tilgå yderlige information.

Vejesystemer og udstyr til fodervogne

Vejesystemer generelt

Der er sket rigtig meget inden for de sidste år, når vi snakker vejesystemer. I dag kan vi levere vejesystemer og vejeceller til alle mærker af foderblandere! Vi fører det meste fra Italienske Dinamica Generale, som har været på markedet i mere end 30 år. I kraft af vores import af Storti foderblandere, har vi også en del erfaring inden for vejesystemer fra Dinamica. Dem har vi brugt på vores foderblander siden 1997. I dag har vi et tæt samarbejde med Foderteknik.dk, da de nu er den danske importør af Dinamica Generale produkter. Vi har en holdning om, at et vejesystem er et stykke ”udstyr”, man køber til sin fodervogn, og derfor er det vigtigt, at man vælger det rigtige fra start. Man ser ofte kunder købe noget, de aldrig får brug for. Så tøv ikke med at ringe og få en snak om, hvad dine behov er, og hvad vi så kan tilbyde i den sammenhæng. Vi sælger også Label og Cowconnect vejesystemer. Så når du handler fodervogn ved os, kan du frit vælge den løsning, som passer til dine behov!

Få styr på læsset med et vejesystem

I vores udvalg af vejesystemer finder du modeller, der præcist og hurtigt kan veje dit læs. Hvad end det er korn, hestebønner eller andet, kan du bruge et produkt fra denne side. Det er en effektiv måde at danne sig et overblik over sit inventar. Derudover kan systemerne kalibreres til forskellige vejeceller, så du får en nøjagtig afmåling. Ikke kun selve vejesystemet effektiviserer processen for dig. Vi tilbyder også smarte management APPS. Det er udstyr, du kan bruge til at samle informationerne og holde styr på dem. Vi har endda produkter, som du kan bruge til at centralisere processen på din smartphone.

Vælg mellem vores scannere, kontrolsystemer og andre vejesystemer. Du er sikker på, at du får et produkt i høj kvalitet. De produkter, vi forhandler, laves af særdeles kyndige mennesker. De kender branchen indgående og har dermed styr på dine behov. Her hos Bulldog Agri er det vores mission at gøre livet nemmere for blandt andre landmænd. Derfor er du sikret at vejesystemet letter arbejdsbyrden for dig. Har du spørgsmål til vores udvalg, skal du være meget velkommen til at kontakte os. Så hjælper vi dig frem til den rigtige løsning.