Skip to main content

Er du på udkig efter en armklipper i topkvalitet? Her hos Bulldog Agri er vi forhandlere af armklippere fra producenten Ferri. Den italienske virksomhed har i årtier produceret maskineri til landbrug og konstruktion og er kendt for sin store ekspertise på området og den høje kvalitet af deres produkter.

Ferri har et kæmpe program af maskiner, både inden for armklippere, fræsere og knusere til montering på traktorer og til andre typer af maskiner. De har siden 1844 produceret knusere i forskellige modeller, og i 1980 kom den første armklipper til verden. Så vi taler om et firma, der ved hvad de laver, da de kun bevæger sig inden for produktion af disse typer af maskiner.

Uanset hvilken model, du leder efter, kan du sikkert finde den i det store udvalg hos Ferri. Du finder maskiner med en rækkevidde på op til 13 m, som passer til traktorer i alle størrelser. Skal armklipperen være monteret på fronten eller bagsiden af traktoren? Du finder modeller med begge muligheder hos Ferri. Fælles for alle modeller af armklippere fra den anerkendte producent er deres styrke, holdbarhed og gode design. Læs meget mere om de forskellige modeller og deres specifikationer nedenfor.

Udviklingen inden for maskineri og teknologi går stærkt, og hos Ferri hviler de ikke på laurbærrene. Der sker hele tiden noget nyt med produktudvikling og design hos producenten, og deres produktportefølje bliver hele tiden opdateret. For at du kan se det nyeste program inden for Ferri armklippere, har vi valgt at integrere producentens hjemmeside direkte i vores egen hjemmeside her på bulldog.dk. Derved kan vores kunder og brugere hele tiden være opdateret på det nyeste fra den italienske producent.

Klik dig videre ind på Ferris hjemmeside og læs mere om de enkelte produkter. Du finder masser af oplysninger om den enkelte models specifikationer på siden. Mangler du vejledning eller yderligere viden, inden du beslutter dig for, hvilken armklipper, du vil købe, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi er altid klar til en snak og til at høre mere om dine konkrete behov og ønsker.