Skip to main content

Her hos Bulldog Agri importerer vi forskellige typer af mixervogne til dyrefoder, så du har rig mulighed for at finde en model, som passer perfekt til dine stalde, dine dyr og dine behov.

Kvaliteten er ensartet høj på tværs af hele produktsortimentet, og de udvalgte modeller forener praktisk design og smarte funktioner. Vi har derfor mixervogne, fodervogne, fuldfodervogne og fuldfoderblandere til alle typer landbrug med kvæg.

Sådan vælger du den rette mixervogn til dit landbrug

Der er altid en række forhold, du bør have med i overvejelserne, når du skal investere i en ny mixervogn til dit kvæghold. Da vognen kommer til at spille så stor en rolle i din hverdag, er det nemlig vigtigt, at den både passer til dine bygninger og opfylder dine øvrige behov. 

Derfor tager vi her et nærmere kig på 2 væsentlige forhold, der er afgørende for, at du får valgt den rigtige mixervogn. 

Det er først og fremmest vigtigt at tage højde for mixervognens dimensioner, så den passer til de bygninger og stalde, vognen skal bruges i. Det giver måske sig selv, men har du allerede fra start et overblik over målene, vil du gøre det meget nemmere for dig selv at finde det rigtige produkt. Du kan dermed allerede fra start eliminere en række vogne fra puljen af maskiner, du overvejer. 

Dernæst er det meget vigtigt, at din nye mixervogn er i stand til at blande fuldfoderet til dine dyr godt og ensartet. 

På den måde får dine dyr den bedst mulige foderblanding, som matcher deres behov, og dit arbejde er samtidig nemt, da du har en maskine, der gør arbejdet for dig.

 

Køb dine landbrugsmaskiner her hos os

Her hos Bulldog Agri arbejder vi hver dag med et skarpt fokus på høj kvalitet og god service. Vi importerer et stort antal forskellige landbrugsmaskiner, og vi udvider hele tiden vores sortiment, så vi kan følge med efterspørgslen. 

Vi har stor ekspertise på området, og derfor hjælper og vejleder vi også meget gerne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du er i tvivl om noget. 

Ring til os på telefon 86 45 24 40, så ser vi, hvad vi kan gøre for at hjælpe dig videre. Se hele vores udvalg af mixervogne på siden herover.