Vores nye STORTI DOGO fodervogn

30. maj 2020

Fasefodring af goldkøer giver bedre opstart af nykælvere.

Fasefodring af goldkøerne har løst problemer med ketose, løbedrejninger og opstartsproblemer efter kælvning hos brødrene Sudergaard i Himmerland.

Ketose og løbedrejninger forekommer stort set ikke mere, køerne er blanke i pelsen, og siden der blev styr på forsuring af køer i den sene goldperiode, har der ikke været en eneste ko med mælkefeber. Sådan ser situationen ud hos Rasmus og Kasper Sudergaard efter knap tre måneder med fasefodring af goldkøerne. – Køerne kommer meget bedre i gang efter kælvning, og sund-heden i besætningen er blevet markant bedre, siger Kasper Suder-gaard.

Find vej til os

Følg med på facebook

Bulldog Agri - Engelsholmvej 11 - 8940 Randers SV
CVR nr. DK20449187